Targoncabérlés: milyen típusok közül lehet választani?

jún 28, 2022 | Targonca bérlés

targoncabérlés előnyös lehet minden olyan vállalkozás számára, amelyek szeretnék alacsonyan tartani a költségeiket.

targoncakölcsönzés több szempontból is előnyös: egyrészt egy induló vállalkozásnak még nem feltétlenül állnak a rendelkezésre olyan anyagi források, amelyek lehetővé tehetik egy targonca megvásárlását, másrészt, ha nincs folyamatosan szükség a targonca használatára, akkor felesleges is lenne a targonca értékének megfelelő összegtől megválni, harmadrészt pedig még a vásárlást megelőzően is érdemes lehet egy rövid időre targoncát bérelni, hogy megtudhassuk, megfelelő-e a kiválasztott típus, vagy sem.

Cégünktől is lehetséges targoncát kölcsönözni; három típussal állunk ügyfeleink rendelkezésére, melyek némileg különböznek egymástól, hiszen az igények sem egyformák. Ismerkedjen meg Ön is targoncakínálatunkkal, hogy könnyebben tudjon dönteni, ha arra kerül a sor!

A HYSTER H2.0FT egy gázüzemű targonca, amely akár 2 tonnás súllyal is képes megbirkózni, mindezt több, mint 3,3 méteres magasságba képes emelni, a villáját pedig oldalirányba is képes mozgatni. A HYSTER H2.0FT kabinfűtéssel is rendelkezik, így akár téli, szabadtéri munkára is alkalmas, a nagyobb hasmagasságnak köszönhetően pedig kevésbé jó minőségű felületen is elboldogul.

A következő, bérelhető targoncánk az elektromos üzemű STILL RX60-50, amely 5 tonnás teherbírásával az előző típus fölé emelkedik, bár az emelési magassága kissé alacsonyabb: mindössze 3,1 méter. A villa oldalmozgatása ennél a típusnál is lehetséges, maga a villa pedig 2,3 méter hosszúságú.

A szintén elektromos CROWN SC4220 egy egyszerűbb, kisebb volumenű feladatokra alkalmas, kölcsönözhető targonca, hiszen a maximális teherbírása mindössze 1600 kilogramm. A villa oldalmozgatás ennél a típusnál is lehetséges, tömör gumija pedig nem hagy semmilyen nyomot a padlón.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a targoncabérlés lehetőségével kapcsolatban, illetve, ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!