Targoncabérlés

Bérelhető targoncák

Szűrők Rendezés
Visszaállítás Alkalmaz
Termék
MunkamagasságTeherbírás
4,64 m
1.300 kg (500 mm súlyközéppont)
MunkamagasságTeherbírás
5,50 m
1.500 kg (500 mm súlyközéppont)
MunkamagasságTeherbírás
3,36 m
1.600 kg (500 mm súlyközéppont)
MunkamagasságTeherbírás
6,09 m
1.600 kg (500 mm súlyközéppont)
MunkamagasságTeherbírás
5,00 m
2.500 kg (500 mm súlyközéppont)
MunkamagasságTeherbírás
5,50 m
2.500 kg (500 mm súlyközéppont)
MunkamagasságTeherbírás
3,45 m
5.500 kg (600 mm súlyközéppont)
MunkamagasságTeherbírás
3,60 m
3.000 kg (500 mm súlyközéppont)

Targoncabérlés

Targoncabérlés: ha csak időnként van szükség rá

Targoncabérlés kedvező feltételekkel – ne vásárolja meg, ha nem folyamatos használat a cél!

A targoncák számtalan esetben nélkülözhetetlenek, azonban nem szabad figyelmen kívül hagyni azt, hogy milyen rendszerességgel, illetve kihasználtsággal üzemeltetjük őket. Bármikor előfordulhat szinte bármilyen munkaterületen, hogy szükség lenne egy targonca hathatós segítségére, azonban a feladat elvégzése után hosszú ideig csak áll kihasználatlanul. Márpedig egy targonca megvásárlása – legyen szó bármelyik változatáról – igen komoly összeget emészt fel, az eladási értéke pedig mindenképpen alacsonyabb lesz, mint a bekerülési költség, tehát veszteségként jelenik meg a könyvelésben. Sokkal logikusabb, egyben költséghatékonyabb megoldás a targoncakölcsönzés, ami kedvező áron vehető igénybe, és mindig az adott feladatnak leginkább megfelelő típus igényelhető.

A targoncabérlés keretein belül többféle targoncatípus is elérhető, amelyeket teljesítmény, meghajtás, illetve méret alapján lehet kategorizálni. Minden szempontból a legkisebb az úgynevezett gyalogkíséretű targonca, amelynek teljesítménye ugyan megegyezhet egy nagyobb méretű, elektromos targoncáéval, de az emelési magassága már nem biztosan. A gyalogkíséretű targonca elektromos rendszerű, kisebb helyeken is alkalmazható, az irányítása pedig egyszerű. A nagyobb méretű targoncák esetében a meghajtás a meghatározó, hiszen lehetnek szintén elektromosak, ami a beltéri használat esetén előnyös, de a gáz-, valamint a dízelüzemű targoncák is népszerűek. Bármelyikre is legyen szükség, a targoncakölcsönzés lehetősége mindegyik esetében adott.

Ha csak időszakosan lenne szüksége targoncára, avagy nem szeretne egyben egy nagyobb összeget kiadni a beszerzésére, majd a fenntartás költségeit is fizetni, cégünk az Ön rendelkezésére is áll! Nálunk kedvező feltételekkel veheti igénybe a targoncakölcsönzési szolgáltatást, és többféle típus közül választhat!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a targoncabérléssel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!