Targonca bérlés: minden munkamagassághoz van megoldásunk!

júl 14, 2022 | Targonca bérlés

targonca bérléssel a legalkalmasabb gépet kapja meg! Válassza a helyszínhez a targoncát, mi adjuk a munkához az anyamozgató gépet!

Az anyagmozgatást igénylő feladatok bevált eszköze a targonca. Egy ilyen anyagmozgató géppel minden raktárban hatékony és a tervekhez igazodó logisztikát lehet megvalósítani. Az anyagmozgatás és az ehhez kapcsolódó feladatok, mint a komissiózás, konkrét targonca típus kiválasztását igénylik. Nem csak a munka jellege, a helyszín adottságai is befolyásolják a döntést a gép kiválasztásához. A targonca bérlés azért is okos ötlet, mert jó lehetőség több targonca típus kipróbálására is. Ha nem biztos abban, hogy milyen anyagmozgató gépre van szüksége, szeretne többfélét is megismerni, akkor béreljen emelővillás targoncát, elektromos gépet vagy dízeles változatot!

A targonca bérlés előtt tehát a raktár méretét, a berendezését, a munka jellegét is pontosítani kell és ezek alapján válogatni a targonca típusokból. Az anyagmozgatáshoz hely kell, nem mindegy, hogy vízszintes vagy függőleges mozgatást végeznek a targoncák, de általában mindkettőre sor kerül. Az állványrendszerek egy raktárban eltérő magasságban épülnek fel. Az eltérő raktárszintek tehát más munkamagasságot foglalnak magukba, amiknek az eléréséhez a targoncák teljesítménye is számít. A targonca bérléskor a munkamagasság mellett a gép mérete is számít. Egyes raktárakban a folyosószélesség igencsak minimális, a gépi anyagmozgatás lehetőségei pedig leszűkülnek a méretben megfelelő gépekre. A gépparkunkból olyan targonca bérelhető, aminek a munkamagassága meghaladja a hat métert! Az átlagos munkamagassághoz is vannak targoncáink, több, mint három méteres emelési magassággal. A targonca bérlés minden igényre megoldást nyújt,

A targonca kölcsönzésről tudjon meg minden, lényeges részletet! A weboldalunkon megtalálja a bérelhető targoncáinkról szóló rövid ismertetőket, képekkel együtt. Ha kérdése van a gépekről, a szolgáltatás részleteiről és feltételeiről, akkor keressen minket bizalommal bármikor!