Személyemelő-bérlés: tudja biztonságban munkavállalóit!

okt 29, 2021 | Kosaras személyemelő bérlés

személyemelő-bérlés által biztonságosabb munkakörülményeket teremthet a magasban történő munkavégzéshez.

A biztonság megteremtése, valamint a munkavédelmi előírások betartása és betartatása minden munkahelyen kötelező, ám még a szabályozás sem térhet ki mindenre, bár tény, hogy a kimaradt pontok száma elenyésző. A magasban történő munkavégzés azonban olyasmi, amit a szakértők minden lehetséges oldalról alaposan megvizsgáltak, és rengeteg szabályt hoztak annak érdekében, hogy megóvják a munkavállalók testi épségét, illetve súlyosabb esetekben az életüket. Lehet azonban emelni a biztonság szintjét, és az előírt felszerelés és szabályok helyett, illetve mellett egy ollós, illetve kosaras személyemelőt bérelni a nehezebb feladatokhoz.

személyemelő bérlése által egy olyan berendezéshez juthat – ideiglenesen – hozzá, amelynek segítségével munkavállalói tökéletes biztonságban hajthatják végre a veszélyesebb feladatokat is. Többféle típus közül választhat a munkaterületnek, illetve az igényeinek megfelelően, így például ollós személyemelő bérlésére is van lehetősége, amely függőleges emelést tesz lehetővé, a kosaras személyemelő bérlése pedig olyan berendezést biztosít, amely akár oldalirányban is kitéríthető az emelőkaroknak köszönhetően.

Ami a személyemelő bérlésének további előnyeit illeti, mindenképp meg kell említeni az anyagiakat is. Az ollós, illetve kosaras személyemelő bérlésének költsége mindössze egy kis része a berendezés megvásárlására fordítandó összegnek, és a karbantartás, illetve a javítások költsége is megspórolható így. További előnynek nevezhetjük azt is, hogy a személyemelő bérlését az épp aktuális feladatnak megfelelve választhatjuk ki, és ezzel szintén költséget takaríthatunk meg. Cégünk mind ollós, mind kosaras személyemelő bérlésére lehetőséget biztosít ügyfelei számára, méghozzá kedvező áron, akár azonnal is!

Ha kérdése lenne a kosaras, illetve ollós személyemelők bérlésével kapcsolatban, valamint bérlés igénye esetén forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!