Személyemelő bérlés: milyen típust válasszunk?

nov 30, 2021 | Kosaras személyemelő bérlés

Személyemelő bérlés rövid vagy hosszú távra, megfizethető áron. Keressen minket bizalommal, és válogasson kedvére többféle berendezésből!

Személyemelőre számtalan helyzetben szükség lehet, de értelemszerűen nem feltétlenül érdemes egy pár órás vagy esetleg néhány hétig tartó munka miatt megvásárolni egy ilyen berendezést. Szerencsére emiatt nem kell lemondanunk a modern megoldási lehetőségekről, ugyanis a személyemelő bérlés pontosan ilyen szituációkban nyújt tökéletes megoldást. Persze ahhoz, hogy az ideális gépet válasszuk ki, nem árt megismerkedni az egyes típusokkal. Az alábbiakban ehhez nyújtunk egy kis segítséget, ezért érdemes tovább olvasnia, ha személyemelő bérlésen gondolkozik.

A leggyakoribb az ollós személyemelő bérlés. Ezen típusok előnye, hogy nagyon nagy a teherbírásuk és méretesebb kosárral is rendelkeznek. Ennek köszönhetően olyan munkákhoz is ideálisak, amikor egyszerre több embernek kellene a kosárban tartózkodnia. A kialakításukból adódóan a kosár mindvégig teljesen egyenes vonalban, függőlegesen emelkedik, ezért az ollós személyemelő bérlésnél számoljunk vele, hogy a berendezéssel csak a kosár közvetlen közelében lehet feladatot végezni. Az ollós személyemelők önjáróak.

kosaras személyemelő bérléssel ezen kívül karos és oszlopos berendezésre is szert tehetünk. A karos típusok előnye, hogy oldalirányba is mozgatható a kosaruk, így olyan helyeken is alkalmazhatóak, ahova ollós személyemelővel nem lehetne beállni. Az oszlopos emelőket akkor érdemes választani, ha rendkívül szűk hely áll rendelkezésre, ahol a géppel közlekedni kell: ezek a típusok nagyon kis helyen elférnek, ugyanakkor, mivel a kosár a függőleges oszlop végén lévő lengőgémen található, így oldal irányba is van néhány méter kinyúlása a gépnek.

Amennyiben személyemelő bérlésen gondolkozik, de további kérdései merültek fel az egyes típusokkal kapcsolatban, bátran forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink szívesen tájékoztatják a részletekről, valamint a szolgáltatás feltételeiről.