Nagyobb munkabiztonság Haulotte ollós személyemelővel

nov 18, 2022 | Személyemelő bérlés

A Haulotte ollós személyemelővel a munkavégzésben a baleset kockázata minimálisra csökkenthető. Béreljen személyemelőt kintre vagy bentre!

A magasban megnő a kockázata a baleseteknek, így dolgozni mindig veszélyesebb, mint a földfelszínen végezni a feladatokat. A magasban ügyelni kell arra, hogy a fent dolgozók testi épségét biztosítsák. Ehhez nem lehet nélkülözni az olyan munkagépeket, mint a személyemelő.

A személyemelőkből sem mindegy, hogy milyen típussal vágnak neki a munkának.  A személyemelőből dízeles és elektromos változat is létezik,  ezeket kinti vagy benti munkához lehet választani a biztonsági kockázatok alapján. Az ollós személyemelővel a nagy magasságok és a könnyebben megközelíthető helyek kihívásait lehet megugrani. A személyemelő nemcsak ollós változat lehet, hanem önjáró is.

Milyen tulajdonságokkal rendelkezik az önjáró ollós személyemelő, aminek köszönhetően a munkabiztonság megnövelhető? A baleseteket előidéző kockázatok abból fakadnak, hogy mennyire stabil egy munkaállvány és mennyire kezelhető.

A Haulotte ollós személyemelő sokoldalú munkaállvány és olyan munkagép, ami kültéren és beltéren is teljesen kihasználható. A magasban elvégzendő feladathoz szükség van a személyemelő mozgathatóságára, ezt az önjáró tulajdonsága biztosítja. A felemelt kosár, benne a szerszámokkal és az emberekkel anélkül tud helyet változtatni, hogy le kellene engedni az ollós kart vagy instabillá válna a szerkezet.

Az egész szerkezetet lehet fentről is, a munkakosárból irányítani, ezzel pedig nem kell le és fel járkálni a szintek között, veszélybe sodorva az emberek fizikai épségét. A munka gördülékenyebb, gyorsabb, felesleges kockázat nélkül.

A személyemelő bérlésben a mi gép parkunkban elérhető munkagépek kiemelkedő színvonalat képviselnek. Amennyiben szüksége van a biztonságos munkához a munkagépek egyikére vagy akár többre is, keressen minket bizalommal! A bérlést ügyfélbarát feltételekkel és teljes körű támogatással tudjuk biztosítani. A tájékoztatáshoz lépjen kapcsolatba a kollégáinkkal az egyik elérhetőségünkön!