Karos személyemelő bérlés

okt 26, 2022 | Személyemelő bérlés

A nehezen elérhető helyekre is fel tud érni. Ahol a létra túl alacsony, az ollós személyemelő pedig nem elég, ott a karos személyemelő bérlést javasoljuk.

Az ollós személyemelő és annak pozitívumai jól ismertek, de nem csak egy típusa létezik a személyemelőknek. Beszélhetünk karos személyemelőkről is. Milyen szituációban jó döntés egy ilyen típusú személyemelővel nekivágni a magasságnak? A legkézenfekvőbb az, ha függőleges irányba történik az emelés. A talajtól egészen addig  a pontig emelkedik a személyemelő kosara, ahol a munka van. Ez nem mindig ilyen egyszerű. A bérelhető karos személyemelővel a bonyolultabb feladatok is kivitelezhetőek.

A karos személyemelő bérlést azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akik nehezebben megközelíthető helyre szeretnének feljutni. Ennek a típusú emelőnek sokkal mozgékonyabb gémszerkezete van, mint az ollós személyemelőnek, ami azt jelenti, hogy nem csak a munkakosát területe növelhető meg, hanem a karos kivitelezésnek köszönhetően az emelővel oldal irányba is ki lehet nyúlni.

Azokon a helyeken, ahol nem lehet közvetlen a munkaterület alá beállni, a karos személyemelővel kell megközelíteni a helyszínt. A munkaterület mellé állva, a munkakosarat a kívánt szintig emelve, oldalról megközelítve lehet a munkaterületet elérni.

Egy karos személyemelővel úgy is lehet haladni, hogy a gémszerkezet ki van nyújtva. Stabil, több fajta terepen is alkalmazható, nagy teherbírású gépről van szó, ami körülbelül két személyt és a munkaszerszámokat, 230 kilót bír. Dízel vagy elektromos kivitelben elérhető.

A személyemelők különösen hasznos emelőgépek ott, ahol nem átlagos magasságig kell emelkedni és stabil helyszínre van szükség ahhoz, hogy a munkát el lehessen végezni. Egy ilyen drága géppel nem rendelkezhet mindenki és egyébként is több típusa létezik. Dolgozzon olyan személyemelővel, amire éppen szüksége van és csak addig fizessen érte, ameddig szüksége van a gép használatára! Lépjen kapcsolatba bérelhető gépekkel foglalkozó csapatunkkal és segítünk Önnek is megkönnyíteni az elvégzendő feladatokat! A bővebb tájékoztatást az elérhetőségeink egyikén kérje!