A németek büszkesége, az Iteco ollós személyemelő

febr 20, 2023 | Személyemelő bérlés

Az ollós személyemelők innovatív modellje az Iteco ollós személyemelő. Ebben a munkaállványban egyesül a technológiai fejlesztés és a modern dizájn.

Az Iteco elérkezettnek látta az időt arra, hogy egy olyan ollós emelő sorozattal rukkoljon elő, amiben tükröződik a német márka elmúlt években elért fejlesztéseinek eredménye. Beltéri munkaállványról van szó, ami elektromos üzemmódot, akkumulátoros meghajtást és 90 fokos kormányozhatóságot kapott. Tökéletesen alkalmazható zárt térben, anélkül, hogy zajjal, füsttel vagy balesetveszélyes működéssel veszélyeztetné a munkát.

Ahhoz, hogy az Iteco ollós személyemelő adottságait maximálisan ki tudják használni, ideális környezet is szükséges. Olyan beltéri helyszínen marad megbízható ez a típusú munkaállvány, ahol egyenletes, szilárd és vízszintes talajon gurulhat és emelkedhet. Ettől eltérő adottságokkal jellemezhető környezetben az ollós személyemelő nem tudja az egyébként kiváló tulajdonságait kamatoztatni.

Munkabiztonság és megbízhatóság

Az Iteco gépei képesek modelltől függően 12 vagy 14 méter magasságig is felemelni a munkaplatformot. Nem csupán a magasság állítható be a feladathoz, de maga a platform is bővíthető, méghozzá 1,4 méterrel. A létszám és a felszerelés mennyisége így rugalmasan változtatható a személyemelő kapacitásának határain belül.

A teljesítmény megalapozása mellett az Iteco ollós személyemelő tervezői a biztonságot sem vették fél vállról. A személyemelőt felszerelték például elektromos kioldású rögzítőfékkel, kézi vészsüllyesztéssel, mozgásriasztással és mozgászárral, de nem hagyták ki a túlterhelés érzékelőt, valamint az akkumulátor mélykisülés elleni védelmét sem.

Az Iteco ollós személyemelő sokoldalúságáról, megbízhatóságáról, az innovatív német technológiát dicsérő felszereltségéről és a biztonságos működtethetőségéről híres.

Béreljen tőlünk olyan gépeket, amik képesek maradéktalanul eleget tenni az aktuális feladatnak! Beltéren, a több méter magasba tervezett munkához elektromos meghajtású gépek használatát ajánljuk. A tájékoztatásunkkal egyszerűbbé tesszük a bérlés lépéseit. Az elérhetőségeink egyikén tud kapcsolatba lépni velünk és a kollégáinkkal egyeztetni a részletekről.