A JLG karos személyemelő rendezvényeken is helyt áll

2023. 01. 20. | Személyemelő bérlés

A rendezvényszervezésben magasra teszi a mércét? A JLG karos személyemelőt bérelje ki és nem lesz probléma a legmagasabb szint elérése sem!

A rendezvények megszervezése gyakran azzal is jár, hogy építésre és bontásra is szükség van. A kültéri rendezvények és a beltéri események is kaphatnak olyan helyszínt, ahol magasban is kell dolgozni. A helyszíntől és a méterektől is függ, hogy milyen eszközzel lehet áthidalni a magasságot. Egy rendezvényen  a karos személyemelőt is jól ki lehet használni.

A rendezvényszervezésben megszokott dolog a bérlés, ezért praktikus számolni a karos személyemelővel is, amit nem kell megvásárolni, hanem ki lehet kölcsönözni annyi időre, amennyire csak szükség van rá. A gép meghajtását figyelembe kell venni a választásánál. A dízel meghajtású gépek csak kültéren működtethetőek, de az elektromos üzemmóddal működő gépek már beltéren is biztonságosan alkalmazhatóak.

A JLG karos személyemelők számára a 15 méter megközelítése vagy akár meghaladása sem jelent kihívást. Az összkerék meghajtásnak vagy a 45%-os kapaszkodó képességnek köszönhetően a nehezebb terepen is jól boldogulnak. Egy ilyen géppel nem akad meg a bontás vagy az építés, az előre lefektetett tervek nem csúsznak el. Minden biztonságosan és határidőre elkészül, ha a gépbérléshez a megfelelő személyemelő mellett dönt. Ha ismeri a szükséges munkamagasságot, tudja, hogy mekkora távolságban mozgatható, milyen teherbírással rendelkező kosárral kell dolgoznia és milyen terepen, akkor már csak ki kell választani a karos személyemelőt.

A gépbérlés a rendezvények világában is kiválóan hasznosítható lehetőség, amit építésnél és bontásnál is egyaránt ki lehet használni. Ha olyan szolgáltatót keres, amivel akár hosszú távon is együtt tud működni, akkor forduljon hozzánk bizalommal! A rendezvényszervezés világában fontosak azok a kapcsolatok, amikre lehet építeni. Legyen a gépbérléshez is megbízható partnere, hogy bármikor meg tudjon küzdeni a magasság állította kihívásokkal is! A részletekről kérje tájékoztatásunkat az elérhetőségeik egyikén!

További cikkek